Malzemeler
1 paket 12 li halley
2 paket kremsanti
2 su bardağı süt
1 su bardağı ceviz içi
1 su bardağı fındık içi
10 tane petibor bisküvi
Çikolata sosu
2 kaşık kakao
2 kaşık nisasta
5 kaşık şeker
2.5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı margarin
Yapılışı
Bir tencereye çikolata sosu malzemelerini ekleyip pişiriyoruz. çok koyu olursa yine biraz daha süt ekleyebilirsiniz.soğumaya bırakın. kremsantileri süt ile kopürtun. içine halleyleri iri iri bölün ceviz fındık ve 8 tane bisküvi yi parçalayarak ekleyin. karıştırın. streç geçirilmiş cam bir kase ye yerleştirin. isteğe bağlı başka kalıplar da kullanabilirsiniz.dolapta 2 saat bekletin.donan pastayı servis tabağına ters çevirerek bırakın. çikolata sosu ile istediğiniz şekilde süsleyin.
Hiç yorum yok: