1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı nişasta
1 paket kabartma tozu ve vanilya
1 paket eti negro kremalı bisküvi
Aldığı kadar un
Yapılışı
Margarin, sıvıyağ, yumurta, pudra şekeri, nişasta, un, kabartma tozu ve vanilyayı birbirine katıp hamuru elde ediyoruz elimizle bir parça koparıp avuç içinde açıp içine 1 tane kremalı kakaolu bisküviden ekleyip kapatın hafif yuvarlayın. Tepsiye dizin bütün hamuru aynı şekilde devam edin. En son 1 tane eti negro ile kurabiyelerin üstüne hafifce bastırıp şekil veriyoruz. 160 derecede 20 dakika pişiriyoruz. Ben servis yaparken bögürtlen reçeli ile süsledim. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok: