2 paket kedi dili
Islatmak için
2 su bardağı süt
Kreması için
1 paket kakao
4 kaşık nişasta
1 su bardağı şeker
3 su bardağı süt
25 gr margarin
Üzerine
1/2 paket sade kremşanti
Süslemek için
Bonibon
Yapılışı
Kelepçeli kek kalıbına kedi dillerini sütle ıslatıp kenarına yanyana gelecek şekilde dizin. Bir tencerede krema malzemelerini ekleyip pişirin. Kek kalıbının altına da kedidilini dizip üzerine krema dökün. Üst, üste aynı şekilde devam edin. 1 gece yada en az 3 saat dolapta bekletin. Bekleyen pastayı kelepçeli kalıptan çıkarıp kenarını bir kurdela ile bağlayın. Üzerine kremşantiyi çırpıp sürün ve bonibon ile dilediğiniz şekilde süsleyin. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok: