Paçanga Böreği Tarifi

1 Ocak 2013 Salı günü yazıldı.

Paçanga Böreği Tarifi
Malzemeler
4 adet yufka
200 gr kaşar peyniri
100 gr pastırma (çemensiz)
1 yumurta sarısı
Kızartmak için sıvıyağ

Yapılışı
Yufkalari sigara böreği yapar gibi 8e bölün bütün yufkalari aynı şekilde yapın.kaşarlari dilim dilim kesin .2tane kesilmiş yufkayi üst üste bırakıp kaşar ve pastırma bırakın kalın kalın sarin.yumurta ya batırıp kızgın yağda kızartın. Tercihe göre arasına biber ve domates te konulabilir ama ben sevmediğim için bu sefer bırakmadım.bütün yufkalari aynı şekilde yapın.afiyetler olsun

Not:Pastırma yerine sosis salam yada sucuk da ekleyebilirsiniz

Hiç yorum yok: