Tavşanlı Pasta Tarifi

11 Şubat 2013 Pazartesi günü yazıldı.

Tavşanlı Pasta Tarifi
Malzemeler
5 yumurta
1 su bardağı şeker
3 kaşık kakao
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar
2 paket vanilyali puding
2 paket sade kremsanti
Yeşil ve pembe gıda boyası
4 adet muz

Yapılışı
Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın içine kakao kabartma tozu ve unuda ekleyip kaşıkla karıştırın. 160 derece de önceden ısıtılmis fırında yuvarlak bir kalıpta pişirin. aynı malzeme ile bir tane daha pandispanya yapın. vanilyalı pudingleri tarife göre pişirin. pandispanyalardan bir tanesini kenarlarından oval kesip kulaklarini yapın ortada kalan da papyon olacak. diğer bölmedığiniz pandispanya da kafası olacak şekilde yerleştirin. ortadan ikiye bölün.içine puding sürüp muz dilimleyin. üzerini sade kremsanti ile kaplayın. ve resimdeki gibi yada daha farklı bir şekilde renklendirip süsleyin.

Hiç yorum yok: