Şarlot Pasta Tarifi

28 Şubat 2013 Perşembe günü yazıldı.

Şarlot Pasta Tarifi
Malzemeler
2 paket krem şanti
2 paket beze
1 su bardağı fındık ( iri dövülmüş )
2 su bardağı süt
2 paket Ülker Peki Rulo Pasta
3 adet muz ( küp küp kesilmiş )

Yapılışı
2 su bardağı soğuk sütle 2 paket krem şantiyi hazırlıyoruz.
İçerisine 2 paket bezeyi ufalıyoruz.
Fındığı ve muzu ekliyoruz.Hepsini karıştırıyoruz.
Rulo keki 2 cm. kalınlığında dilimliyoruz.Yuvarlak bir kasenin içine yerleştiriyoruz.Çukur yerine krem şantili karışımı yerleştiriyoruz.
Kapağını kapatıp,derin dondurucuda 1 gece dinlendiriyoruz.
Ertesi gün ters çevirip servis yapıyoruz.Afiyet olsun.

[Tarifi bizimle paylaştığı için Şükriye Seyis'e Teşekkür ederiz.]

Hiç yorum yok: